[website bouwen] [website maken] [index]
[]

Wikor heeft de tribunes geconserveerd voor het nieuwe tennis stadion 'Court 17' van het 'USTA Billie Jean King National Tennis Center' in New York. Het nieuwe stadion biedt plaast aan 3000 personen.

  

Voor TATA Steel heeft Wikor 4 voorgaskoeler installaties mogen behandelen in een 2 laags verfsysteem CO.020. Speciaal transport vanwege het enorme gewicht heeft een belangrijke rol gespeeld om deze order te kunnen bewerkstelligen. Het gaat in totaal om ca. 400 ton aan staalconstructie.

Voor Iran (South Pars Gasfield) heeft Wikor diversen gas installaties behandeld in een 4-laags hoogwaardig verfsysteem. Het verfsysteem moest voldoen aan corrosieklasse C5-M en bestendig zijn tegen temperaturen van -40 tot +70. De 4 enorme installaties zijn gelegen aan de Perzische Golf. De 4 installaties waren goed voor ca. 240 ton aan staalconstructie.

IJsbaan Haarlem 

De gehele Staalconstructie is door ons voorzien van een uniek 2 laags verfsysteem.

De keuze voor een 2 laags verfsysteem met zeer goede eigenschappen is van groot belang geweest vanwege de snelle doorlooptijd van de constructiedelen. De gehele omvang betreft ca. 275 ton aan staalconstructie.

Croydon Prison cells

(London, UK)


Als straal en coatbedrijf  hebben wij een groot gedeelte van de stalen panelen geconserveerd, die zijn gebruikt als muren en plafonds voor de kantoren en cellen van de nieuwe gevangenis in de wijk Croydon. Deze cellen zijn speciaal geplaatst om tijdens de Olympische spelen van 2012 extra capaciteit te genereren voor personen die kleine misdrijven plegen. Totaal is er ca. 10.000 m2 van verf voorzien.

  

Klik hier voor meer foto's van diversen werken